Biskupijski susret mladih u Smiljanu

0

Gospićko-senjska biskupija najavljuje održavanje Biskupijskog susreta mladih (BSM) u subotu, 23. rujna, u župi Gospe Karmelske u Smiljanu. Susret će biti pod geslom “Na Tvoju riječ, bacit ću mrežu” (Lk 5,5).

Ovaj događaj otvoren je za sve mlade u dobi od 14 do 35 godina i predstavlja jedinstvenu priliku za duhovno zajedništvo, razmjenu iskustava i promišljanje o vlastitom poslanju. “Ovakvi susreti omogućavaju povezivanje mladih iz različitih dijelova biskupije i prirava su za Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću 2024. godine”, rekao je vlč. Josip Tomljanović, povjerenik za pastoral mladih.

Oglas

Program susreta počinje okupljanjem u 9:30 sati, nakon čega će uslijediti Križni Put, Sveta misa predvođena biskupom mons. Zdenkom Križićem, te ručak i zabavni program. Specijalni gost bit će bogoslov Karlo Špoljarić koji će podijeliti svoje svjedočanstvo.

Organizatori događaja su povjerenici za pastoral mladih vlč. Josip Tomljanović i preč. Mišel Grgurić, povjerenik za pastoral duhovnih zvanja. Susret će završiti u 17 sati druženjem sa sestrama Presvetog Srca Isusova.

L.O.