„Rat“ na Fejsu: Članak sa Jutarnjeg izazvao buru na društvenim mrežama

Izjave dožupanice ličko-senjske županije Ivane Tomaš za Jutarnji list u kojima je optužila župana Kolića za politički mobing izazvale su pravu buru komentara na popularnom Facebooku.
Tako komentatori bliski aktualnoj županijskoj vlasti dožupanicu prozivaju zbog napuštanja stranke, nerada i drugih privilegija. Jedan od upućenih „insajdera” Tomašku optužuje kako je za svoj nerad, točnije nekoliko dana koje je provela na poslu u zadnjih šest mjeseci svaki mjesec primala punu plaću. I dok se dobar dio komentatora slaže s racionalizacijom troškova koje je uveo župan Kolić, još su zanimljiviji oni koji su stali u obranu dožupanice koju su praktički do jučer napadali.
Čelnik gospićkog SDP-a Nikola Maras proziva “zaštitnike kriminalne organizacije” koji po njemu “imaju kuće, bazene, vile, ubijaju ljude po cesti, imaju dvostruke plaće, imaju ljubavnice sve imaju kao šeici!!!” U navedenom obraćanju Facebook prijateljima Maras proziva i naš portal na kojem prema njemu lokalni vlastodržci imaju zvjezdani status. Još je zanimljivije kako je u obranu Tomaške stao Željko Popović, na svome blogu. Popović koji je na zadnjim izborima Tomašku nazivao pogrdnim imenima, uspoređivao sa domaćim životinjama prozvao je župana Kolića za šikaniranje i loš odnos prema dožupanici..

L.O.

Nastavak ispod oglasa