Uskoro počinje treće izdanje Like Lika Festivala!

0

Uskoro započinje treće izdanje Like Lika Festivala, koji će se održati od 21. do 30. srpnja, donoseći snažne vibracije različitih glazbenih žanrova u Otočac, Senj, Gospić, Gornji Kosinj i Brinje.

Festival se otvara u gradskom parku u Otočcu 21. srpnja s promocijom Porinom nagrađenog albuma Borna Šercar’s Jazziana Croatica feat. LADO. Ovaj posebni događaj obećava započeti festival na veličanstven način.

Tijekom desetodnevnog festivala, Senj će ugostiti renomirani vokalni Ansambl Antiphonus, a Brinje će biti poprište melodija dviju talentiranih harfistica, Diane Grubišić Ćiković i Veronike Ćiković. U Gornjem Kosinju, publiku očekuje poseban koncert trubača Darija Teskere uz orguljaša Alena Kopunovića Legetina, dok će Gospić biti domaćin jazz sekstetu B’s FUNstallation.

Organizatori su najavili da je ulaz na sve koncerte besplatan, pružajući tako priliku svim ljubiteljima glazbe da uživaju u ovom desetodnevnom glazbenom spektaklu bez obzira na budžet.

Like Lika Festival nastavlja s misijom približavanja glazbe publici, obećavajući deset dana iznimne glazbe i nezaboravnih trenutaka u jedinstvenom krajoliku Like.

L.O.