„Queen City Limousine“ u Ličko senjskoj županiji

2

Otočac – Hotel ili motel, dnevni boravak, disco i to na četiri kotača…kako uopće nazvati vozilo koje smo neki dan zatekli na ulicama naših gradova u Ličko senjskoj županiji.

„ Queen City Limousine“ je automobil dugačak 9 metara koji odnedavno zaokuplja poglede brojnih stanovnika naše županije. A kako i nebi kad sama pojava „ploveće barke“ mora izmamiti znatiželjnost, jer ne viđa se svaki dan takvo vozilo na našim cestama. Kako nam je ispričao otočanin Nikola Oršanić – Mika, vlasnik luksuzne limuzine, ovo je vozilo jedino takve vrste u Ličko senjskoj županiji i namjenjeno je za razne prigodne manifestacije od kojih najviše pogoduje za svadbene svečanosti (vožnju mladenaca, kumova…), razne vrste partya, promotivne vožnje i sl. Uz lijepotu izvana koja nas ostavlja zatečenima, unutrašnjost ove limuzine je nevjerovatna. Osam osoba u prostranoj unutrašnjosti ima na raspolaganju takvu udobnost koja je se može usporediti sa bilo kojim privatnim dnevnim boravkom  ili boljim objektom koji pruža mogućnost zabave i provoda. Korisniku koji zakorači u unutrašnjost limuzine na raspolaganju je DVD, TV, Light show, Mini bar, Frizz, glazba, navigacija, ali i osobni vozač koji vas vozi na odabrano mjesto kad god to zaželite. Vozilo marke Lincon ima motor GM V8 sa 4600 kubika i 166 kw.

Oglas

–          „ istina, ovakvo vozilo je zaista rijetkost na našim cestama i ima ih tek nekoliko u Hrvatskoj koji su pravi hitovi kad su u pitanju svadbe, privatni partyi, ili manje prigodne svečanosti i promotivne vožnje. Vozilo je dostupno svima uz prethodnu najavu, znači po principu rentanja, sa osobnim vozačem. Iznajmljuje se po dogovoru, po satu ili km, zavisno od relacije ali i zauzetosti vozila“ – kazao je Oršanić.

Mnogi koji su isprobali udobnost i atraktivnost ove limuzine oduševljeni su a do sada pokazani interes za iznajmljivanje  „Queen City Limousine“  potvrda je da Ličani pribjegavaju luksuzu, pa bio on tek u posebnim prigodama.

Dražen Prša