Uvjeti korištenja

Korištenjem Lika-Online.com portala prihvaćate slijedeće uvjete korištenja:

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti portal Lika-Online.com ukoliko ne krše pravila korištenja.

Lika-Online.com portal ne odgovara za sadržaj koji se nalazi na drugim web-stranicama i servisima prema kojima upučujemo linkove. Lika-Online.com ne odgovara ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na svom portalu.

Autorska prava

Sadržaj na Portalima i Uslugama zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu Lika-Online.com ili vlasnika sadržaja. Lika-Online.com odlučan je u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora.
Lika-Online.com Portal  tužit će prekršitelje pred sudom u Gospić.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Lika-Online.com koristeći adresu: urednistvo@lika-online.com

Oglašavanje

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite ovdje.

Podrška i pomoć

Lika-Online.com ne pruža svojim korisnicima telefonsku podršku. Pomoć i podršku pružamo isključivo preko kontakt-formulara. Uredništvo Lika-Online.com ne jamči da će biti u mogućnosti odgovoriti na sve upite.

Promjene pravila

Lika-Online.com zadržava pravo da u bilo koje vrijeme bez najave promijeni pravila. Korištenjem portala Lika-Online.com smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.