225 TISUĆA KUNA ZA MARKETINŠKE USLUGE Zbog klevete i izmišljotina priča će dobiti sudski epilog

Portal Lika online razotkrio je danas nevjerojatan podatak. Grad Gospić od 1. travnja ove godine ima ugovor s firmom koja je nakladnik portala Likaclub.eu na iznos od čak 225 tisuća kuna godišnje!!!! Da, dobro ste pročitali – 225 tisuća kuna!

U sred korona krize netko pametan se dosjetio da Gradu Gospiću trebaju usluge marketinga na iznos koji nikad do sad nije bio isplaćen niti jednom mediju ili marketinškoj agenciji.

Nastavak ispod oglasa

Sve ovo izazvalo je reakciju nepoznatog autora potpisanog kao “Likaclub” na istoimenom portalu. U jednom od dva teksta u kojem se obraća portalu Lika online, neimenovani autor klevetnički napada vlasnika i urednika portala Lika online. Konstrukcijom teksta autor pokušava omalovažiti Lika online insinuirajući kako je portal dio pomno organizirane medijske hobotnice koja ima političkog vlasnika. Nakon konzultacija s odvjetnikom, jasno je da je riječ o kleveti, zbog koje ćemo već sutra kazneno prijaviti glavnu urednicu portala Likaclub Tenu Brnad. Javnosti malo poznata urednica morat će kazati na čemu temelji ovu priču.

I drugi tekst prepun uvreda i lažnih konstrukcija – još jedna kaznena prijava i građanska parnica za nadoknadu štete

Drugi tekstu u kojem isti autor “senzacionalno” otkriva „tajne veze“ urednika Jurkovića i župana Milinovića također će završiti kaznenom prijavom protiv glavne urednice portala i autora teksta. U tekstu se insinuira kako Hrvoje Jurković nije vlasnik tvrtke HD7 Consulting, koju „šaljivci“ iz Likacluba nazivaju HDZ Consulting. Kroz tekst se provlači teza kako je firma dio zajedničkog krimi poduhvata… Osim što je tekst prepun uvreda, zadiranja u obiteljske odnose i ljude koji s portalom Lika online nemaju nikakve veze, prepun je i izmišljotina. Tako je jedna od većih gluposti da Ličko-senjska županija ima nekakvu novčanu suradnju s portalom Nacionalno.hr čiji je nakladnik firma HD7 Consulting. Ovu bolesnu izmišljotinu autor ovog teksta ili više njih morat će dokazati na sudu.

Istina koja je zaboljela: Grad Gospić nakladniku portala Likaclub isplaćuje 18.750 kuna mjesečno

U tekstu koji vrvi izmišljotinama navodi se kako portal Lika online ostvaruje ogromne prihode na račun utjecaja i političkih veza. Istina je da se portal Lika online javio na javni poziv, konkurirao cijenom i zadovoljio sve uvjete. Autoru ove nebuloze na portalu Likaclub sporan je ugovor kroz koji je naš portal ostvario prihod od 3000 kuna mjesečno.

S druge strane, Grad Gospić uputio je direktan poziv firmi koja stoji iza portala Likaclub, i s kojom je potpisan ugovor vrijednosti 225 tisuća kuna godišnje. Ovaj poziv nije bio otvoren za sve poslovne subjekte, već samo za one direktno odabrane.

Portal Likaclub ovom objavom je nanio golemu štetu nakladniku i portalu Lika online te će zbog toga biti podignuto više kaznenih prijava zbog kaznenog djela klevete. Osim toga podnijet ćemo građansku parnicu za nadoknadu štete.

Uskoro donosimo vrtoglave iznose ugovora koje su pojedine turističke zajednice i gradovi Ličko-senjske županije isplaćivali portalu Likaclub. 

L.O.