Izložba koja informira i opominje

0

Povodom 70. obljetnice postojanja, na izložbi „Trending #HGSS70“ nagrađenom krovnom hrvatskom PR nagradom GrandPrix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) u kategoriji komunikacije događaja, HGSSpredstavlja  svoje najkreativnije objave s društvene mreže Twitter, koje su ih učinile omiljenim komunikatorom u javnome prostoru.

Izložba se može pogledati i upoznati neke od spašavateljica i spašavatelja te se prisjetiti simpatičnih rečenica poput: “Dragi turisti, mi smo jako pristupačni ljudi, no zaista ne želite naše društvo dok ste na odmoru”.

Oglas

Ovu izložbu moći ćemo vidjeti od 16. do 30. rujna 2021. Otvorenje je  u 17 sati u prostorijama KIC-a Gospić. Iz HGSS-a poručuju:

-Budući da uobičajeni, ozbiljni apeli ponekad ne mogu doprijeti do ‘najpustolovnijih’ ljubitelja prirode, pronašli smo nove načine komunikacije s domaćom i stranom javnosti, a najpopularnijim se pokazao Twitter. Pod korisničkim imenom @HrvatskaGSS, na šaljiv, pomalo ironičan, ali informativan način, svakodnevno dijelimo vrijedne savjete kako bi građani učili na tuđim greškama, a ne na vlastitima.

Naziv izložbe „Trending #HGSS70“ proizlazi iz uobičajenih dijelova Twitterovog sučelja. Trending opcija pokazuje teme koje su aktualne u realnom vremenu, odnosno one o kojima su korisnici najviše pisali. Drugi dio naziva, #HGSS70, službeni je nazivnik i „hešteg“ kampanje povodom cjelogodišnje proslave sedmog desetljeća rada i postojanja Hrvatske gorske službe spašavanja, kažu organizatori ove izložbe koji spašavaju ljudske živote od davne 1951. godine.

L. O.