Osim u Gospiću, komunalni redar napadnut i u Makarskoj!

1

Zagrebački poduzetnik Blaž Petrović uhićen je u srijedu u Makarskoj zbog prijetnji smrću komunalnom redaru.

Nakon prijave da netko danima krade i odvozi šljunak s plaže, komunalni redar došao je fotografirati navodne nepravilnosti oko Petrovićeva ugostiteljskog objekta Cubano Beach Bar. Petrović je tada redaru zaprijetio da će ga ubiti. Kada je saznao da ga policija traži, Petrović se javio u PU Makarska, a odmah je angažirao i odvjetnika.

U srijedu je trebao otići zatvorskom nadzorniku a nakon toga i u Općinsko državno odvjetništvo u Splitu, gdje je trebao iznijeti svoju obranu.

Skandal iz Gospića čeka sudski epilog!

Skandal koji je prošli tjedan zatresao Gospić čeka sudski epilog. Prema navodima komunalnog redara Ivana Nikšića salvom uvreda zasuo ga je načelnik PU ličko-senjske Ante Podnar uz prijetnju da će mu srediti otkaz jer mu je ovaj na vozilo zalijepio kaznu za parking.

Iako je Podnar u izjavama za neke medije najavio tužbu protiv redara Nikšića i portala koji su objavili vijest, prema zadnjim dostupnim informacijama Podnar ništa nije poduzeo. Postavlja se logično pitanje, je li Ante Podnar uopće planirao pokrenuti tužbu, i je li bi ista imala temelj jer prema saznanjima kojima raspolažemo ovome je incidentu svjedočilo više ljudi. Kako neslužbeno doznaje portal Lika online, napadnuti redar Ivan Nikšić ovih će dana podnijeti kaznenu prijavu protiv Ante Podnara.

L.O.