Aktivnosti policije povodom blagdana Svih svetih

0

U razdoblju od 29. listopada do 02. studenog i ove godine obilježava se blagdan Svih svetih na području cijele države, pa tako i na području Županije ličko-senjske. Tim povodom doći će do povećanog prometa vozila i kretanja građana, koji će se  sukladno tradicionalnim vjerskim i obiteljskim običajima, u većem broju okupljati na grobljima, odavajući počast umrlim i poginulim osobama.

Da bi obilježavanje ovog blagdana proteklo u najboljem redu, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske će u suradnji sa drugim službama poduzeti sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Osobita pozornost bit će usmjerena na ostvarivanje maksimalne protočnosti  i sigurnosti prometa. U tu svrhu, ciljano će se postupati prema onim sudionicima u prometu koji ometaju normalan tijek prometa ili grubo krše prometne propise.

Oglas

S tim u vezi, poradi izbjegavanja nepotrebnih prometnih gužvi i  pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise i sigurnog dolaska na planirano odredište, pozivamo sve sudionike u prometu na poštivanje prometnih propisa i međusobno tolerantno ponašanje – stoji u priopćenju policijske uprave ličko-senjske.