Andrej Plenković u Gospiću:“Došao sam podržati kandidature Milinovića, Krmpotića i svih HDZ-ovih gradonačelnika i načelnika s prostora Ličko-senjske županije“

Nakon Otočca, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković je posjetio Gospić. Uz dr. Darka Milinovića, kandidata za župana, nazočni su bili i kandidat za gradonačelnika Gospića Petar Krmpotić, kao i kandidati za Županijsku skupštinu i Gradsko vijeće Grada Gospića, te svi gradski i općinski čelnici HDZ-a. Zbog angažmana i rasporeda Andreja Plenkovića bilo je dovoljno vremena za  druženje uz  kavu na terasi caffe-bara „Enigma“ i podršku kandidaturi dr. Darka Milivića, županijskoj i svim koalicijskim listama za gradonačelnike i načelnika općine s prostora Ličko-senjske županije.

-Drago mi je da sam danas ovdje kako bih podržao kandidaturu dr. Darka Milinovića za budućeg župana, kao i Petra Krmpotića kojemu će ovo biti drugi mandat za gradonačelnika Gospića. Također sam došao iskazati punu podršku svim drugim kandidatima HDZ-a i koalicije za gradonačelnike, načelnike općina i kandidate za županijska, gradska i općinska tijela. Ovdje je riječ o jednoj zaista novoj garnituri, mladoj generaciji političara, političara srednje dobi, izvrsno izbalansiranim listama s kolegicama i kolegama, sa novom generacijom koja će preuzeti odgovornost za razvoj Ličko-senjske županije. Županije koja spaja otoke, Jadran i Liku koja  će  s novim vodstvom biti jedan od pokretača razvoja ovog dijela Hrvatske, istaknuo je Andrej Plenković prilikom posjeta Gospiću i davanja podrške dr. Milinoviću, kandidatu za župana i Petru Krmpotiću za gradonačelnika grada Gospića.

Nastavak ispod oglasa

L.O.