Ante Podnar jednoglasno potvrđen od Županijske skupštine

7

Gospić – Ante Podnar magistar kriminalističkog istraživanja, sa 22 godine radnog staža u MUP-u, nakon što je prošao testiranja i brojne provjere stručnog znanja u MUP-u, predložen je Županijskoj Skupštini Ličko senjskoj da potvrdi njegovo imenovanje za novog načelnika PU Ličko senjske.

Danas je Županijska skupština jednoglasno potvrdila imenovanje Ante Podnara, što se nakon burnih i zakulisanih radnji i događanja, moglo i očekivati.

Oglas

Doznajemo, da u PU Ličko senjskoj slijede značajne kadrovske i organizacijske promjene, od kojih će zasigurno biti najzanimljivije one sa rukovodećim mjestima u Ličko senjskom MUP-u. Izvori bliski Ličko senjskom MUP-u tvrde da će kadrovske pomjene biti provedene nakon internih oglasa i da će na rukovodeća i ostala mjesta biti postavljene osobe koje zadovolje najstrožije kriterije provjere znanja i testiranja.

Službeno će funkciju prvog čovijeka MUP-a Ličko senjske županije Ante Podnar preuzeti idući tjedan kada se očekuje i službeno predstavljanje od strane predstavnika Ravnateljstava policije.

 

Dražen Prša