Axwell “zapalio” novaljsku Papayu

0

Novalja – Novaljska Papaya i Axwell vole se javno. Do svitanja prekrasne zore, unatoč buri više od 5000 posjetitelja oduševljeno je pozdravljalo svaki novi hit člana mega popularne SWEDISH HOUSE MAFIE koja se na žalost brojnih obožavatelja diljem svijeta ove zime raspada.
“ Hvala Vam što ste me ponovo ugostili i hvala svima na prekrasnoj noći. Papaya je definitivno klub kojem se rado vraćam, a svitanje uz toliko mladih ljudi je nezaboravan osjećaj. Ovaj otok ima ono nešto i nadam se da se vidimo dogodine.“ – izjavio je dobro raspoloženi Axwell nakon višesatne svirke.
Rekordnu sezonu Papaye i destinacije grada Novalje ovih dana prate i francuska nacionalna France TV 4 i britanska SB TV, a prvi dolazak u Papayu regionalne pop dive Nataše Bekvalac izazvao je velik interes u cijeloj regiji. Uz nju u vrhunskom su Connect FG Festivalu u uživali i pobjednik ovogodišnjeg Survivora Vlada Vuksanović i njegov kolega Radovan Stošić, TV urednik Mislav Bago, plivač Alexei Puninski, manekenke Vedrana Linardić i Iris Rajčić, i brojni drugi.
“ Oduševljena sam Papayom i otokom Pagom. Zaista je posebno mjesto i jedinstveno na ovim prostorima. Axwell je jedan od mojih omiljenih DJ-a i drago mi je da sam imala priliku biti danas ovdje, a sljedeće godine sigurno dovodim svoje prijatelje. “ – izjavila je prelijepa pjevačica Nataša Bekvalac.

LO