Bajkeri okupirali Senj

0

Više od 650 bajkera i bajkerica s 400 snažnih motora iz Hrvatske, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije i Njemačke, povodom 4. međunarodnog Moto susreta, okupilo se proteklog vikenda u autocampu Rača nedaleko od Senja.

Organizaciju i sam tijek ove zahtjevne trodnevne manifestacije koja je otpočela u petak poslijepodne i protekla bez ikakvih teškoća, više nego uspješno odradili su članovi Moto-racing kluba Senj.

Motoristi su posjetili drevnu tvrđavu Nehaj i provezli se središtem Senja. Taj defile je bio uz nadmetanja u raznim moto vještinama poput najsporije vožnje, moto-alke ili potezanja konopa, samo dio sadržajnog programa druženja bajkera. Osvajači prva tri mjesta u igrama osvojili su pehare, a sve je bilo začinjeno dobrom svirkom i atmosferom.

Predsjednik Moto-racing kluba Senj, Ivica Škrgatić, nije skrivao oduševljenje uspješnom organizacijom moto susreta: “Broj sudionika ove naše, već tradicionalne manifestacije, samo je dokaz da smo u organizaciji uspjeli i da je moto susret u Senju postao i međunarodno priznata manifestacija. Mi u klubu smo na to iznimno ponosni, a zahvalni smo i svim sponzorima koji su nam pomogli kako bismo što bolje sve ovo organizirali. Već sada najavljujemo novi susret dogodine.“, rekao je Škrgatić.

A.P.