Barković: „ Neću biti ničiji poslušnik, unatoč prijetnjama“

Sudeći po pripremama, od rujna se nastavljaju politički okršaji na političkoj sceni u Ličko senjskoj županiji. Oči političke javnosti uperene su u HDZ, u kojem po sada viđenim pozicijama vlada „status quo“, koji zasigurno neće moći zadržati svoju latentnost.

Gradonačelnik Otočca Mario Barković najavljuje nastavak rasvjetljavanja „slučaja hotela Gacka“, i kaže da ako mu u njegovoj stranci nije omogućeno da se razgovara o tom problemu, pogotovo sa četiri ključna čovijeka, oko kojih se cijela priča vrti, i ako nema volje ni želje da se to pitanje rješi onda postoje i drugi načini.

Nastavak ispod oglasa

– „ raduje me što je NP „Plitvička jezera“ dobio novog ravnatelja, čestitam na izboru nove ravnateljice. Meni sada preostaje da se najavim i obavim razgovore sa novom ravnateljicom, no napominjem da sam i sa v.d. ravnateljicom Rožom Poznanović  i pravnom službom imao razgovore, što znači da ako se nešto hoće onda se i može.

Svima mora biti jasno da nisam, niti ću ikada podleći nečijim pritiscima, pogotovo da činim neke protuzakonite radnje, bez obzira koliki pritisak na mene vršili. Do hotela „Gacka“ mi će mo kad tad doći, imamo prvostupanjsku presudu i sad čekamo drugostupanjsku, kakva će ona biti ne mogu govoriti, iako sam uvjeren da će i ona potvrditi da sam bio u pravu, a onda će mo vidjeti kako će se provesti oni koji stoje iza cijele ove priče“ – kazao je Barković.

Očekujem da početkom devetog mjeseca počnu i stranačke aktivnosti, no oni koji metodom Saveza komunista hrvatske zabranjuju govor, malo su se prevarili. Iako sam mislio da su ta vremena prošla, očito je da neki žive još uvijek u toj bijednoj prošlosti. Meni nitko neće zabraniti da govorim i pozivati me na stranačku stegu, takve metode i kriterije ja ne poznam. Ako mi se onemogući da govorim u stranci, budite sigurni da ću javno govoriti i neću prestati sa javnim istupima bez razlike na prijetnje koje dobivam, kazao je Barković.

 

Dražen Prša