Besplatne edukacije poduzetnika u Gospiću

Detalj s edukacija

Poslovni uzlet održava se 1. listopada, a uvertira je u trodnevnu 17. tradicionalnu manifestaciju Jesen u Lici.

U Gospiću će se u organizaciji Poslovnog dnevnika, Grada Gospića i Ličko senjske županije 1. listopada održati Poslovni uzlet – besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike i sve zainteresirane. Mali i srednji poduzetnici, ali i oni koji to tek namjeravaju postati imat će priliku u Gospiću sudjelovati u poslovnim edukacijama na razne teme – od privlačenja novca iz fondova EU, pisanja kreditnih zahtjeva, razvoja kontinentalnog turizma do oglašavanja na Googleu i Facebooku – istaknuo je jučer na konferenciji za medije Vladimir Nišević, zamjenik glavnog urednika Poslovnog dnevnika.

Nastavak ispod oglasa

Ana Rukavina Stilinović, pročelnica upravnog odjela za gospodarstvo Ličko-senjske županije, istaknula je da je Poslovni uzlet uvertira u trodnevnu, 17. manifestaciju Jesen u Lici.

Otvorenje manifestacije bit će 2. listopada i na dan otvorenja u programu je sajam poslova Ličko-senjske županije. U planu su i brojne popratne aktivnosti te zabavni program, a organizirane su povoljne cijene prijevoza vlakom za posjetitelje iz Zagreba – istaknula je Rukavina Stilinović.

Večernji List/15.rujna 2015.