Bogat vikend program Adventa u Senju

0
Foto: TZ Senj/Dinko Brozičević

Senj ovog vikenda nastavlja s bogatim programom „Advent u Senju 2023.“, donoseći raznolike aktivnosti za sve uzraste. Poseban naglasak stavljen je na kulturna i zabavna događanja koja će se odvijati od petka do nedjelje.

Danas će Gradski muzej u Senju otvorit će svoja vrata za besplatno razgledavanje od 18 do 20 sati. Ovo je izvrsna prilika za sve posjetitelje da upoznaju kulturno bogatstvo Senja, uključujući i kriptu Katedrale UBDM. Nakon kulturnog obilaska, u 20 sati u Hotelu Bura 45° održat će se druženje senjskih udruga, u duhu božićnih i novogodišnjih blagdana.

Subota, 16. prosinca, donosi posebno veselje za najmlađe. U 11 sati na Pavlinski trg dolaze Moto mrazovi s prigodnim paketićima, obećavajući radost i osmijehe na licima djece. Večernji sati rezervirani su za zabavu uz grupu „Skala“ na Pavlinskom trgu, gdje će posjetitelji moći uživati u kuhano vino i raznim delicijama iz ponude Hotela Bura 45°. Zabava započinje u 18 sati, a u slučaju lošeg vremena, preselit će se na zimsku terasu Hotela.

Nedjelja, 17. prosinca, rezervirana je za duhovni događaj u Krasnu. U Župnoj crkvi Sv. Ante, nakon jutarnje mise u 10 sati, održat će se Božićni koncert Jose Butorca i Mladena Žmaka, pružajući posjetiteljima priliku za uživanje u božićnim melodijama.

Ovaj vikend u Senju nudi bogatstvo događanja, od kulturnih do zabavnih, čime se nastavlja tradicija obilježavanja adventskog vremena u ovom prekrasnom primorskom gradu.

L.O.