Čarobni božićni dan oduševio Karlobag

0

U Karlobagu je danas održan “Čarobni božićni dan”, događaj koji je mještanima i posjetiteljima pružio dan ispunjen raznovrsnim aktivnostima. Svečanosti su započele u podne s “Photobooth” događanjem, na kojem su svi zainteresirani imali priliku stvoriti uspomene uz prigodne božićne pozadine.

Nastavak dana obilježio je “Božićni nogometni turnir” koji je u 15 sati počeo na igralištu Laktinac. Duh blagdana dodatno je obogaćen u 17 sati na trgu Giardin, gdje je upriličeno paljenje četvrte adventske svijeće, simbola mira i očekivanja.

Oglas

Paralelno s tim, na Trgu dr. Franje Tuđmana, organiziran je humanitarni kotlić. Posjetitelji su imali priliku uživati u toploj hrani i dobrom društvu, a sve to u svrhu prikupljanja sredstava za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Večer je kulminirala glazbenim programom grupe “Millenium” koji je od 18 sati na karlobaškom trgu stvorio atmosferu ispunjenu melodijama i pjesmama koje su sinonim za božićno veselje.

Kao poseban dodatak, organizatori su svim posjetiteljima ponudili besplatno kuhano vino, fritule i čaj, čime su dodatno podcrtali duh blagdanske dobrodošlice i topline. Ovogodišnji “Čarobni božićni dan” u Karlobagu ostavit će trajne uspomene i kod mještana i kod posjetitelja, potvrđujući mjesto kao destinaciju koja njeguje tradiciju i blagdanski duh.

L.O.