Čarolija adventa u Senju: bogat program za kraj godine

0
Foto: TZ Senj/Dinko Brozičević

S prvim danom prosinca, Grad Senj i Turistička zajednica grada Senja u suradnji s gradskim ustanovama, institucijama, udrugama, klubovima i društvima, svečano otvaraju Advent u Senju. Bogati program, koji počinje 1. prosinca 2023. godine, nudi mnoštvo događanja, od izložbi do koncerata, priredbi i predstava, obećavajući uistinu čarobnu atmosferu za kraj godine.

Adventski program započinje otvorenjem izložbe „Simbolika i značenje vremena došašća“ u Gradskom muzeju Senj, s besplatnim ulazom za sve posjetitelje. Tijekom prosinca, građani i posjetitelji imat će priliku uživati u raznolikim aktivnostima koje uključuju paljenje božićnih lampica, adventske svijeće, koncerte, dječje predstave, pričaonice, kao i druženje s Moto Mrazovima i doček Djeda Božićnjaka.

Oglas

Posebna atrakcija ovogodišnjeg Adventa u Senju bit će organiziranje dočeka Nove godine na Pavlinskom trgu uz grupu Point, po prvi put u povijesti grada. Ova novogodišnja proslava zasigurno će privući brojne posjetitelje i doprinijeti svečanom raspoloženju u gradu.

Detaljan program Adventa u Senju obiluje različitim događanjima:

– 02.12., Paljenje božićnih lampica i prve adventske svijeće uz zabavu na Pavlinskom trgu.
– 05.12. i 06.12., Dječje predstave u različitim lokacijama.
– Tijekom cijelog prosinca, brojni koncerti, izložbe i zabavne aktivnosti.
– 31.12., Doček Nove godine uz grupu Point.

Grad Senj poziva sve da se pridruže i zajedno proslave ove blagdane u jedinstvenom duhu Adventa u Senju.

L.O.