Dan rukometa u Gospiću

0

Bio je to dan koji je u gospićkom Highlander`s Pub – u u potpunosti bio posvećen našim rukometašima. Svojim ulaskom u kafić u ranim jutrnjim satima mogli ste primjetiti  konobare u majicama RK “Gospić”, na plazmama su se prikazivale slike i najzanimljiviji isječci s utakmica igrača RK “Gospić”, Pub pun, osjećalo se neko događanje, neki “mooving”, a svaki posjetitelj bio ne “nagrađen” s džepnim kalendarom Rukometnog kluba “Gospić” za 2013. godinu. Vrlo često ste mogli vidjeti kako ljudi umjesto međusobne priče dižu glavu i s velikim zanimanjem prate sve što se prikazivalo na plazmama.

U večernjim satima, oko 21,30, počelo je okupljanje rukometaša a ubrzo i ostalih znatiželjnika željnih dobrog provoda pa je Gs Big Band počeo svirati u 22 sata budući je Pub već tada bio “krcat”. Rukometaši su nastavili dijeliti džepne kalendare svim prisutinim koji su tu gestu primili s velikim odobravanjem.
Vesela, mirna, prijateljska i pozitivna atmosfera trajala je do 2 sata ujutro drugoga dana, pjevalo se, plesalo, zabavljalo i na najbolji mogući način proslavilo “DAN RUKOMETA”.
Svi članovi Rukometnog kluba “Gospić” zahvaljuju se šefu The Hughlander`s Pub-a koji je omogućio ovaj događaj, konobarima, svim članovima Gs Big Banda koji su vrhunski odradili svoj dio, te naravno svim prisutnim ljudima koji su uveličali i tijekom cijeloga dana sudjelovali u promociji rukometa u Gospiću.
V.A.