Dea Grivičić podnijela ostavku na mjesto povjerenika HNS-a Grada Gospića

0

Povjerenica HNS-a Grada Gospića Dea Grivičić podnijela je neopozivu ostavku na tu funkciju. Priopćenjem se obratila medijima. Prenosimo ga u cijelosti.

“Ovim putem obavještavam javnost da sam dana 24.04.2019. g. podnijela neopozivu ostavku Predsjedništvu županijske organizacije Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati Ličko – senjske županije (nastavno: HNS) i Središnjem uredu HNS- a na mjesto povjerenice HNS- a za Grad Gospić.

Člankom 127. Statuta HNS- a propisan je rok za uspostavljanje Podružnice, a najdulje u roku 6 (šest) mjeseci od imenovanja povjerenika. Budući nisam uspjela unutar predviđenog roka uspostaviti, odnosno obnoviti Podružnicu, a kao jedan od razloga netom okončanim prijevremenim izborima za skupštinu Ličko – senjske županije na kojima kao stranka zajedno sa koalicijskim partnerom nismo uspjeli osvojiti niti jedan mandat u skupštini Ličko – senjske županije, smatram da je moja odluka utemeljena.

Zahvaljujem se svim biračima i aktualnim članovima HNS- a, kao i koalicijskom partneru,  koji su nam pružili potporu u pokušaju da predstavljamo njihove interese kroz rad u županijskoj skupštini Ličko – senjske županije.” stoji u priopćenju koje potpisuje Dea Grivičić.