Dječji vrtić ‘Tratinčica’ Brinje svrstan među najljepše u Hrvatskoj

Prema najnovijim podacima s portala Gradonačelnik.hr, dječji vrtić “Tratinčica” u Brinju, ostvario je izuzetan uspjeh, plasiravši se na treće mjesto najljepših vrtića u kategoriji “Općine” te na osmo mjesto prema ukupnom poretku.

Na natjecanju, koje je trajalo sedam dana, sudjelovali su dječji vrtići iz cijele Hrvatske, a pobjednici su odabrani na temelju broja “lajkova” i dijeljenja objave na navedenom portalu.

Nastavak ispod oglasa

Općinski načelnik Zlatko Fumić ovom je prilikom uputio iskrene čestitke dječjem vrtiću “Tratinčica”: “Ovaj odličan plasman je rezultat napornog rada i truda naše djece, ravnateljice, vrijednih teta i ostalih zaposlenika vrtića. Hvala svima koji su podržali naš vrtić u ovom natjecanju. Ovo je poruka svima nama da se svaki trud i rad isplati.”

Načelnik Fumić je također čestitao i ostalim vrtićima na njihovom plasmanu, naglašavajući da je svaki napredak važan i vrijedan priznanja.

Dječji vrtić “Tratinčica” nastavlja svoj rad s ciljem pružanja najboljeg mogućeg okruženja za razvoj i rast djece, a ovaj uspjeh je jasan pokazatelj kako je njihov rad prepoznat i cijenjen od strane zajednice.

L.O.