Don Anđelko Kaćunko vraća se na scenu pjevajući: Mnogi će biti iznenađeni mojim glazbenim mogućnostima

0
Foto: Dražen Prša
Foto: Dražen Prša

Kad su svi već pomislili da se poznati svećenik, klasični filolog, novinar, bloger, kolumnist i publicist Don Anđelko Kaćunko povlači iz javnoga života, ponovno je iznenadio svojom osobnošću, ali i predanošću radu, te će zasigurno svojim novim imageom otvoriti brojna nova pitanja šire javnosti.

Iako Don Kaćunku ništa nije strano, nerijetko si je dozvoljavao “uplitanje” u brojne sfere društvenog života, ne zazirući niti od jedne teme, no njegov novi image zasigurno će mu prikačiti još jedan, novi, za mnoge kontroverzni način, pristupanja javnome životu, čemu, kako sam kaže, ne pridaje mnogo pažnje.

Oglas

Naime, u sklopu novog karijernog pothvata Don Kaćunko odlučio je nastupiti na jednom domaćem festivalu te tim činom ukazati široj glazbenoj javnosti na svoje glazbene predispozicije.

“A zašto ne, glazba je sastavni dio moga života, s njom sam od malih nogu. Nekoliko instrumenata mogu reći da sam dobro upoznao i da sviram, a ni glasovne mogućnosti mi nisu male. Iako je prvi puta da ću nastupiti na jednom festivalu, nadam se, skromno rečeno, da će se mnogi pozitivno iznenaditi“, kazao je Don Anđelko.

Iako još drži u tajnosti pojedinosti oko svog festivalskog nastupa, otkrio nam je da će njegov scensko-glazbeni nastup upotpuniti vokalno-instrumentalni sastav “Trinitas” iz Otočca, stihovi pjesme djelo su spisateljice Mire Preisler, uglazbila ju je časna sestra Cecilija Pleša, a aranžmanski uredio hrvatski glazbenik Zdenko Hršak Zdenna, u čijem je studiju pjesma i snimljena.

Dražen Prša