Proljetni doživljaj Plitvičkih jezera / Plitvice Full Experience

0

Želite li doživjeti potpuni proljetni doživljaj Plitvičkih jezera?

Ova ustanova je za sve posjetitelje pripremila zanimljive aktivnosti i ponude s ciljem da provedete predivne proljetne dane u ovom kraju, te da u potpunosti doživite iskustvo okolice i sve ljepote Plitvičkih jezera. Taj doživljaj na Plitvicama se naziva #PlitvičkiDoživljaj ili #PlitviceFullExperience. Upravo proljeće u kombinaciji s predivnom prirodom mora biti dobitna kombinacija za odličan bijeg od užurbane svakodnevnice.

Evo što vas sve čeka na Plitvičkim jezerima:

15% popusta na ulaznicu u Baraćeve špilje

Od 01.04. do 30.04.2019. godine, nakon obilaska Nacionalnog parka Plitvička jezera, posjetite Baraćeve špilje, pokažite svoju ulaznicu iz Parka i ostvarite 15% popusta na ulaznicu u Baraćeve špilje.

Adrenalin park Plitvice – cijena Zipline-a 100,00 kn umjesto 130,00 kn

Od 01.04. do 30.04.2019. godine, nakon obilaska Nacionalnog parka Plitvička jezera, posjetite Adrenalin park Plitvice, pokažite svoju ulaznicu iz Parka i umjesto 130,00 kn platite 100,00 kn zipline preko kanjona rijeke Korane.

Ako sve ovo nije dovoljno, preporučamo da pogledate nekoliko fotografija iz Baraćevih špilja i Adrenalin parka Plitvice, vjerujemo da ćete brzo odlučiti proljetni #PlitviceFullExperience.