Dr. Milinović: Vi ste moja snaga, zajedno smo snaga Hrvatske!

0

0*U prepunom kinu „Korzo“mnogi su članovi i  simpatizeri Hrvatske demokratske zajednice s područja Ličko-senjske županije došli iskazati svoju potporu kandidatu stranke na stranačkoj listi pod brojem 4 dr. Darku Milinoviću. Zbog čega glasovati za njega pojasnili su studentica Elena Stilinović, predsjednica Udruge „Gačanka“ Dragica Rogić i župan Milan Kolić. O potrebi kako je  svaki glas važan govorio je Marijan Kustić, također kandidat HDZ-a u IX. Izbornoj jedinici. Kada se za govornicom pojavio dr. Darko Milinović, kao i tijekom govora, bio je praćen pljeskom pune dvorane.

Milanoviću, daj ključ komunističkih arhiva!

-Vi ste snaga HDZ-a, zajedno smo stvarali Hrvatsku. Vaša potpora mi je neophodna da bi se još snažnije borio za Ličko-senjsku županiju. Hvala na podršci hrvatskim braniteljima, udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, Mladeži HDZ-a, ženama, majkama… Očekujem od vas da  11. 9. ponovno date srce našoj Domovini, dajte glas HDZ-u, najjačoj stranci u povijesti Hrvatske. Naša kampanja odiše korektnošću i vjerodostojnošću. Ako  u nedjelju biramo Milanović, onda biramo one koji su 1945. godine u Gospiću i okolici pobili 3743 civila. Ubijeni su samo zato što su Hrvati. Masovne grobnice spominjem zato što su  u Milanovićevim rukama ključevi tajnih arhiva, što je on pobornik sramote zvane  „Lex Perković“. Imamo prigodu izabrati domoljubnu Hrvatsku ili pobornike zločina njihovog idola Tita. Zato iz ponosnog Gospića pozivamo Milanovića da dade ključić komunističkih  arhiva, da se dozna tko je kriv za likvidacije civila i vojnika na Bleiburgu.

Izaberimo drugu Hrvatsku

-U nedjelju na sreću imamo izbor dati glas modernoj Hrvatskoj, zemlji pomirenja, zemlji tradicije  i obitelji. To su temelji ovoga društva. Nevjerojatno je da su na listi SDP-a kandidati koji ne štuju sve te svete stvari, koji ne vjeruju u Boga. Zato od vas tražim, baš kao i u pjesmi naših Senjkinja: dajem ti srce zemljo moja!Želim se još snažnije zalagati za cjelovitost i boljitak naše županije, zemlje ponosnih i časnih ljudi. U nedjelju, 11. rujna dajte glas Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Ako su mnogi naši prijatelji, suborci, supruzi i očevi mogli dati svoje živote za Hrvatsku, od vas tražim da svoj glas date onima koji cijene i  štuju sve svetosti na kojima je nastala moderna Hrvatska predvođena dr. Franjo Tuđman, kazao je između ostalog dr. Milinović koji se nakon programa pridružio TS „Velebit“ i zapjevao nekoliko domoljubnih pjesama.

H.J./Foto:N.Mraović