Druga večer Adventa u Lici: Lidija Bačić oduševila publiku

0

U organizaciji Ličko-senjske županije, sinoć je uspješno održana druga večer prvog Adventa u Lici, koja je izazvala oduševljenje kod posjetitelja svojim bogatim i raznolikim programom. Glavna atrakcija večeri bila je popularna pjevačica Lidija Bačić, čiji je energičan nastup bio vrhunac večeri za mnoge. Atmosferu su dodatno zagrijali Tamburaški sastav Biseri Gacke i DJ Matija, čiji su nastupi pridonijeli veselom raspoloženju.

Večer je obogaćena i posebnim događajem – predstavljanjem Miss Hrvatske za Miss Svijeta, što je dodalo dodatni sjaj večernjem programu. U sklopu događanja, misice su sudjelovale u akciji darivanja nogometnih lopti.

Oglas

Osim glavnih glazbenih i društvenih događanja, posjetitelji su imali priliku ponijeti kući dio glazbene tradicije kroz podjelu CD-a s ovogodišnjeg LikaFesta. Druga večer Adventa u Lici, u organizaciji Ličko-senjske županije, zasigurno će se nametnuti kao jedno od najznačajnijih zimskih događanja u županiji, nudeći jedinstvenu kombinaciju zabave, kulture i humanosti.

L.O.