„Expo-Senj 2015.“ za svaku pohvalu

0

Turistička zajednica grada Senja i Humanitarna udruga „Bura“ organizirali su u subotu u sportskoj dvorani „Robert Barbić-Beli“ u Senju kulturno, zabavno, sajamsku manifestaciju pod nazivom „Expo-Senj 2015.”
Pored izložbeno-prezentacijskog dijela u kojem su se predstavili brojni izlagači, udruge, klubovi i ustanove upriličen je i zabavni program u kojem su sudjelovali ženska klapa „Senjkinje“, PS “Maya s Dance Nation”, baletna skupina “Vile”,TS “Arija”, Dječji vrtić “Travica”, plesna skupina umirovljenika „Rožice“, TS “Arija” i TS “Mirakul”. Najmlađi posjetitelji uživali su u predstavi “Avanture Svetog Nikole” u sklopu koje je otplesan i prigodan blagdanski ples i upriličeno slikanje sa Svetim Nikolom, koji je najmlađe darivao poklonima. Djelatnici ustanove za razvoj grada Senja prezentirali su strategiju upravljanja ” Rekreacijskog športskog centra Tenis”. Najljepšim izložbenim prostorom proglašen je izložbeni prostor udruge “Mrva Sriće”.
Prihod prikupljen od tombole i glasovanja Humanitarna udruga „Bura“ donirat će socijalno ugroženim obiteljima s područja Grada Senja.

D.Prša/Foto: Davor Čorić