Gacko pučko otvoreno učilište poziva na radionicu sviranja dangubice

0

OTOČAC – Gacko pučko otvoreno učilište u Otočcu ugostit će petodnevnu radionicu sviranja dangubice, tradicionalnog glazbala, koja će se održati od 21. do 25. kolovoza 2023. godine. Ovu jedinstvenu priliku omogućuju Darko Čuvidić i Darko Kranjčević, stručnjaci za ovaj instrument, a radionica je otvorena za sve zainteresirane, bez obzira jesu li početnici ili već iskusni svirači.

Prijave za ovu radionicu su otvorene od 1. do 18. kolovoza 2023. godine. Svi zainteresirani mogu se prijaviti osobno u prostorijama Gackog pučkog otvorenog učilišta radnim danom od 7 do 15 sati. Alternativno, prijave se mogu poslati na broj telefona 098 9480 481 ili na e-mail gacko.pucko.otvoreno.uciliste@gmail.com. Prijava je jednostavna i podrazumijeva ostavljanje osnovnih podataka o polazniku – ime, prezime i kontakt informacije.

Prvi dan radionice, 21. kolovoza 2023. godine, započinje u 10 sati. Tijekom prvog susreta, bit će dogovoreni i ostali termini održavanja radionice, prema mogućnostima polaznika. Sudjelovanje u radionici je besplatno za sve polaznike.

Ova edukativna inicijativa financijski je podržana od strane Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Otočca.

L.O.