Generalni konzul RS posjetio Grad Otočac

1


Mr.sc.Zoran Milivojević, generalni konzul Republike Srbije danas 9.veljače, boravio je u radnom posjetu Gradu Otočac i razgovarao s gradonačelnikom ing.Mariom Barković.

Gradonačelnik Barković kazao je da je to prvi radni sastanak s generalnim konzulom Republike Srbije u Gradu Otočcu na kojem smo ga upoznali s Gradom Otočcem i našim mogućnostima te smo razgovarali o poslovnim mogućnostima Republike Srbije i Republike Hrvatske odnosno Grada Otočca. Gradonačelnik Barković je upoznao konzula kako otvoriti kanale budućnosti poslovne, kulturne i športske.

Generalni konzul mr.sc.Zoran Milivojević kazao je da mu je ovo prvi zvanični posjet Otočcu, gdje me je gospodin gradonačelnik upoznao s vašim lijepim gradom ali je kroz Grad Otočac prošao više puta. Razmatrali smo mogućnosti suranje ovog prostora i Republike Srbije. Ovaj prostor je vrlo važan za suradnju te se nadam i budućoj suradnji i mi smo o tome danas detaljno razgovarali.

Danas smo otvorili dijalog na gospodarske teme s predsjednikom Županijske komore mr.sc. Josom Brajković, prosto smatram da smo susjedi i da svaki dio može pomoći na suradnju i poboljšanju. Danas smo stavili na stol više mogućnosti i uskoro ćemo razgovarati o nekim budućim i ozbiljnijim i konkretnim zahvatima. Prvom prilikom doći ću ponovno u Otočac , i to kad mi vrijeme dozvoli jer sam osjetio dobrodošlicu dolaskom u Grad Otočac .

Cijeli intervju možete vidjeti na lokalnoj TV, www.tvloki.com, a koja nam je ustupila fotografiju.

/ bib /