Glazba i moda oživjele Karlobag: Publika uživala u zvukovima Ane Rucner i modnoj reviji Snježane Schillinger

0

U slikovitom ambijentu tvrđave Fortica u povijesnoj jezgri Karlobaga, večeras je održan spektakularan event koji je spojio modu i glazbu u jedinstvenom umjetničkom doživljaju.

Virtuozna čelistica Ana Rucner otvorila je večer izvedbama koje su je svrstale u sami vrh glazbenog stila. Nakon njezine popularne izvedbe dubrovačkog Linđe, uslijedila je serija poznatih arija hrvatskih opernih skladatelja, sve kao poklon Sinju i njegovoj tradiciji. Bethowenova “Oda radosti” postavila je savršenu pozornicu za modni segment večeri.

Kreatorica Snježana Schillinger predstavila je svoju reviju Duchess, gdje su manekenke, spuštajući se kamenitim stepenicama niz utvrdu iz 13. stoljeća, izgledale kao da dolaze iz drugog svijeta. Izvanredni modeli i prekrasne manekenke izazvali su uzdahe divljenja među publikom.

Osim domaćih ljubitelja mode i glazbe, Karlobag je ovih dana privukao i brojne strane goste koji su bili očarani večerašnjim događajem. Snježana Schillinger bila je vidno sretna s odazivom i reakcijama na njezinu reviju.

Večerašnji event nije bio moguć bez podrške Turističke zajednice općine Karlobag i Općine Karlobag. Načelnik Boris Smojver primio je zahvale od večerašnjih zvijezda za njegovu pomoć i susretljivost. Također, župan ličko-senjski Ernest Petry čestitao je Snježani Schillinger i Ani Rucner na uspješnom glazbeno-modnom događaju.

L.O.