Gospić – Predstavljanje projekata poticanja malog i srednjeg poduzetništva

1

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA, HAMAG i LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

u suradnji s

Oglas

Razvojnom agencijom Ličko-senjske županije – LIRA

pozivaju Vas na

PREDSTAVLJANJE PROJEKATA POTICANJA MALOG i SREDNJEG PODUZETNIŠTVA MINISTARSTVA GOSPODARSTVA, RADA i PODUZETNIŠTVA

ZA 2011. GODINU

koje će se održati 16. ožujka 2011. godine (srijeda) u 10 sati u Kulturno informativnom centru Gospić, Budačka 12.

Temeljem Programa poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva 2008.-2012. godine Vlade Republike Hrvatske i Operativnog plana poticanja malog i srednjeg poduzetništva za 2011. godinu Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva objavilo je javne pozive za projekte poticanja poduzetništva. Sukladno antirecesijskim mjerama projekti su usmjereni prema efikasnijim i učinkovitijim potporama i to u pet ključnih područja: konkurentnost i inovacije, poduzetnička infrastruktura, subvencioniranje kamata na poduzetničke kredite, obrazovanje za poduzetništvo i obrtništvo. Poticaji namijenjeni poduzetnicima ostvaruju se prijavom na raspisane Javne pozive.

Prezentacija Operativnog plana poticanja malog i srednjeg poduzetništva obuhvatiti će projekte, korisnike, mjere i sredstva poticaja za 2011. godinu.

Projekte iz Operativnog plana poticanja malog i srednjeg poduzetništva prezentirat će predsjednik Uprave HAMAG-a g. Tomislav Kovačević i načelnica Odjela u Upravi za malo gospodarstvo u MINGORP-u gđa. Ana Vincent Šepić, a kreditni program HBOR-a za poticanje malog i srednjeg poduzetništva za 2011. godinu prezentirat će gđa. Vesna Bartolović, voditeljica Područnog ureda za Primorje i Gorski kotar.

/ bib /