Gospić – Sajam poslova 9.3.2011.

1

Mjesec ožujak već je četvrtu godinu zaredom u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje obilježen kao mjesec sajmova poslova. Tako će i tijekom ožujka 2011. godine biti organizirana 22 sajma poslova u 22 grada. Sajmovi poslova započinju 01. ožujka u Splitu, a završavaju 31. ožujka u Osijeku.

09. ožujka 2011. PS GOSPIĆ, KULTURNO INFORMATIVNI CENTAR GOSPIĆ, BUDAČKA 12

Oglas

Kroz Sajmove poslova Hrvatski zavod za zapošljavanje potiče direktni kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika, potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada. U okviru Sajmova poslova organizirati će se okrugli stolovi, radionice, forumi, tribine, prezentacije na kojima će sudjelovati predstavnici Zavoda, poslodavci i posjetitelji.

Sajmovi poslova organiziraju se uz podršku partnera na lokalnoj razini: lokalna samouprava, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, razvojne agencije, centri za poduzetništvo, škole, veleučilišta, škole za obrazovanje odraslih i drugi.

Pridružite se i Vi našem timu i sudjelujte na Sajmovima poslova diljem Republike Hrvatske.
Prijavite se na hzz@hzz.hr ili direktno područnim službama putem kontakata Područnih službi.

/ bib /