Gospić u znaku motora: “Crazy Wolf’s” moto susret privukao stotine bajkera!

Grad Gospić postao je središnja pozornica za bajkere iz cijele Europe koji su sudjelovali u tradicionalnom trodnevnom moto susretu Moto-kluba „Crazy Wolf’s“. Večeras je središtem Gospića prodefiliralo više od 600 motocikala s oko 700 vozača i suvozača, stvarajući nezaboravnu scenu koju je teško zaboraviti.

Nakon impresivne vožnje bajkera kroz gradske ulice, špalir zainteresiranih građana okupirao je središnji Trg Stjepana Radića. No, večer je tek bila na svom početku. Trg je postao pozornica za čuveni „Stunt Show“, prezentaciju vratolomne vožnje na motoru koju je izveo renomirani vozač Dejan Špoljar uz asistenciju Melite Marić. Njihova izvedba, koja se svrstava među svjetske vrhove moto stunta, izmamila je pljesak i oduševljenje tisuća Gospićana. Osim klasičnih vratolomija, publika je ostala zatečena dijelovima showa poput vožnje bez ruku ili dubljenja na glavi.

Nastavak ispod oglasa

„Iz našega kampa postavljenog na Stočnoj tržnici u Smiljanu kroz Gospić je večeras prodefiliralo preko 600 motocikla sa oko 700 vozača i suvozača. Bila je to doista impozantna scena za pamćenje. Gledajući samo po tome detalju ovogodišnji moto-susret je u cjelost uspio,“ rekao nam je predsjednik MC „Crazy Wolf’s“ Saša Vujnović.

No, nakon ovog spektakla, zabava se nastavila. Bajkeri i posjetitelji nastavili su druženje u kampu uz bajkereske igre, a kasnije se pridružuju koncertu rock grupe „Crna točka“. Fešta će trajati do ranih jutarnjih sati.

„Sutra se rastajemo, uz čvrsta obećanja kako se narednoga ljeta opet vidimo. Mnogi sponzori, uključujući Grad Gospić, Ličko-senjsku županiju, NP Plitvička jezera i mnogi drugi, pomogli su da se ovaj event organizira,“ dodao je Vujnović.

U Gospiću su se ovog vikenda okupili bajkeri iz raznih europskih država, isto tako gotovo da nema hrvatskog grada iz kojeg nisu došli sudionici. Svi odlaze sa sjajnim dojmovima i obećanjima o ponovnom susretu u Gospiću.

L.O.