Grad Senj uputio poziv za predaju prijedloga za javna priznanja

0

Grad Senj je otvorio poziv za predaju prijedloga za dodjelu javnih priznanja za 2023. godinu, pozivajući građane, udruge, političke stranke, vjerske zajednice i mjesne odbore da se aktivno uključe u nominiranje zaslužnih pojedinaca i organizacija. Javna priznanja koja će se dodjeljivati uključuju imenovanje počasnim građaninom Grada Senja, Nagradu Grada Senja za životno djelo, Nagradu Grada Senja i Zahvalnicu Grada Senja.

Prijedlozi se moraju dostaviti u zatvorenoj omotnici s jasnom oznakom na adresu Odbora za javna priznanja najkasnije do 29. veljače 2024. Prijedlozi će se razmatrati sukladno odredbama Odluke o javnim priznanjima, a javna priznanja uručit će se na Dan Grada Senja, 23. travnja, na blagdan Sv. Jurja.

Oglas

Ova priznanja predstavljaju visoko vrednovanje izuzetnih doprinosa u različitim područjima javnog života grada, uključujući kulturu, gospodarstvo, turizam, znanost, obrazovanje, zdravstvo, sport i mnoga druga područja. Naglasak je na iznimnim postignućima i doprinosima koji imaju osobit značaj za razvoj i promicanje ugleda Grada Senja.

Grad Senj ovim pozivom nastoji potaknuti zajednicu da prepozna i nagradi one koji su svojim radom, znanjem i doprinosom obogatili grad i njegovu zajednicu. Stoga se pozivaju svi koji poznaju zaslužne pojedince ili organizacije da se odazovu i dostave svoje prijedloge, kako bi se priznanja mogla dodijeliti onima koji su istinski doprinijeli Gradu Senju i njegovim građanima.

L.O.