HDZ u Brinju: Nastavljamo s ulaganjem u obrazovanje mladih

7

Brinje – U Vatrogasnom domu u Brinju sinoć je održan predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice za IX. izbornu jedinicu. U svome govoru ministar Milinović je istaknuo kako je sadašnja Vlada uložila, a da će i ubuduće ulagati u obrazovanje mladih, jer mladi su budućnost.

– Ova Vlada na čelu s predsjednicom gđom. Jadrankom Kosor uložila je i u „ličko veleučilište“ kako bi se mladi u Ličko-senjskoj županiji obrazovali i ne bi kao prije odlazili studirati u druge gradove. Mi smo stranka koja podupire mlade ljude, pa se tako ovdje u Brinju možemo podičiti obrazovanim mladim ljudima kojima smo pružili priliku da pokažu svoje potencijale, naglasio je Milinović.

– I danas sam ponosan što u Brinju koje je kroz povijest branilo hrvatski stijeg mogu poručiti da je hrvatstvo još uvijek u modi i da nikada neće biti demode…. I na ovim parlamentarnim izborima pokazati ćemo svoju snagu i vjerodostojnost, kao što smo pokazali 1991. g. stvarajući slobodnu hrvatsku a danas uvodeći je u Europsku Uniju gdje i pripada, zaključio je Milinović.

Župan Ličko-senjski i kandidat HDZ-a u 9. izbornoj jedinici Milan Jurković poručio je da je HDZ jedina stranka koja je vodila i vodit će računa o ravnomjernom razvoju ove županije.

– Siguran sam da niti jedna vlada neće imati odnos prema Ličko-senjskoj županiji kao ova vlada, kazao je župan Jurković.

Davor Vičić predsjednik općinske organizacije HDZ-a pozvao je sve koji misle hrvatski i za hrvatsku da izađu na izbore i glasuju za HDZ – poštenu i kvalitetnu opciju za hrvatski narod.

H.J./DB