IN MEMORIAM: Igor Katić

2

IN MEMORIAM: Igor KatićPokušavajući pomoći sudionicima tragične prometne nesreće koja se dogodila 30. studenog oko 6 sati na autocesti broj 1 kod tunela Krpani, život je izgubio policijski službenik Policijske uprave ličko-senjske Igor Katić.

Igor je svojim osobnim automobilom putovao na posao u Policijsku postaju Novalja, gdje je obavljao poslove šefa smjene, kad je naišao na prometnu nesreću, te je izašao iz vozila kako bi pomogao sudionicima prometne nesreće, kojom prilikom je i sam tragično stradao, te preminuo na mjestu događaja.

Oglas

Igor Katić rođen je 20.12.1984. u Gospiću. Završio je srednju školu i postao elektrotehničar. Međutim, odlučuje upisati Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac, te postaje pripadnih naših redova i u Policijskoj upravi ličko-senjskoj započinje s radom kao vježbenik 16.06.2006. godine. Nakon odrađenog vježbeničkog staža, 01.12.2007. godine raspoređen je u Policijsku postaju Novalja na radno mjesto policijskog službenika, a 25.02.2009. godine premješta se na radno mjesto šefa smjene Policijske postaje Novalja. Iza Igora ostali su roditelji i sestra.

Načelnik Policijske uprave ličko-senjske Ante Podnar u svoje osobno ime, kao i u ime svih djelatnika Policijske uprave ličko-senjske izražava najdublju i najiskreniju sućut obitelji preminulog policijskog službenika, jer ovo je težak trenutak za Ministarstvo unutarnjih poslova, izgubili smo jednog vrijednog, stručnog, odgovornog i profesionalnog policijskog službenika, koji je u predanom sedmogodišnjem radnom iskustvu pokazao iznimne ljudske i profesionalne vrijednosti.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić i glavni ravnatelj policije Vlado Dominić, u svoje osobno ime, kao i u ime svih djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova i Ravnateljstva policije, izražavaju sućut obitelji preminulog policajca.

Zauvijek ćemo te čuvati u našim sjećanjima

Neka ti je laka hrvatska zemlja!