Info dan HBOR-a u Novalji

0

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) organizira Info dan namijenjen poduzetnicima s otoka Paga, koji će se održati u utorak, 25. ožujka od 11 sati, u Poduzetničkom centru Ragan, na adresi Čiponjac sjever 3, Novalja. Cilj događanja je individualno savjetovanje o programima i uvjetima kreditiranja koje nudi HBOR, s posebnim naglaskom na mogućnosti financiranja projekata poduzetnika s ovog područja.

Tijekom Info dana, poduzetnici će imati priliku saznati konkretne i detaljne informacije o kreditnim programima koje nudi HBOR, što bi im moglo pomoći u financiranju njihovih projekata. Savjetovanje će voditi voditeljice Područnih ureda HBOR-a za Sjevernu Dalmaciju, Jelena Peša, i za područje Like, Frana Lokas-Mudrovčić, koje će s poduzetnicima razgovarati o mogućnostima koje se nude.

Broj prijava za sudjelovanje na Info danu je ograničen, stoga se zainteresirani poduzetnici potiču na brzu prijavu. Prijave su obavezne i mogu se izvršiti popunjavanjem prijavnog obrasca dostupnog na poveznici: https://forms.gle/YCbBMgcPtFGHQ1v27. Ovaj događaj predstavlja izvrsnu priliku za sve poduzetnike s otoka Paga koji traže financijska sredstva za realizaciju svojih poslovnih ideja i projekata.

L.O.