Isuse velik si!!!

0

Jedan je musliman u Egiptu ubio svoju ženu zbog toga što je čitala Bibliju. Pokopao ju je sa njihovom tek rođenom bebom i osmogodišnjom kćerkom. Djevojčice su zakopane žive!
Tada je prijavio policiji kako je ujak ubio djecu.
15 dana kasnije umro je jedan član te iste obitelji. Kada su ga išli pokopati, pronašli su dvije djevojčice u pijesku – ŽIVE! Čitava zemlja je izvan sebe zbog svega ovog. Čovjek koji je ubio svoju ženu i zakopao kćeri bit će pogubljen.
Stariju djevojčicu su upitali kako je uspjela preživjeti. Ona je odgovorila: “Svaki dan nam je dolazio muškarac u sjajnoj bijeloj odjeći. Imao je rane na rukama. Rane su krvarile. On nas je hranio. On je također probudio moju mamu kako bi mogla dojiti moju sestru.”
Intervju s njom prikazan je na egipatskoj nacionalnoj televiziji.
Intervju je vodila muslimanka obavijena velom.
Ona je rekla na televiziji: “No nije mogao biti nitko drugi doli sam Isus, jer nitko drugi ne čini ovakve stvari!” Muslimani vjeruju kako bi Isa (Isus) učinio ovako nešto. Ali rane znače da je on zaista bio razapet, a također je jasno i da je živ. Također je jasno da dijete nije moglo izmisliti priču poput ove i da nije bilo drugog načina da ova djeca prežive osim istinskog čuda… Pred muslimanskim vođama je teško vrijeme odluke kako da se postave prema svemu. A popularnost filma Pasija ne ide im na ruku!
Budući da je Egipat obrazovni i medijski centar Srednjeg Istoka, vijest će se ubrzo raširiti. Krist još uvijek okreće svijet naglavce!
Molimo Vas da podijelite ovo s drugima.
Gospodin kaže : “Blagoslovljen čovjek koji se uzdaje u Jahvu i kome je
Jahve uzdanje.” (Jer 17, 7)
Molimo Vas da proslijedite ovo drugima i Gospodin će Vas neizmjerno nagraditi. “Tko se postidi mene i mojih riječi pred ovim preljubotvornim i grešnim naraštajem, toga će se i Sin Čovječji postidjeti kada dođe u slavi svoga Oca sa svetim anđelima.” (Mk 8, 38)
Ne brinite kako će reagirati oni kojima ćete proslijediti ovaj tekst.
Oni možda neće učiniti ništa… Ako bude tako, samo ispunite svoj dio i otresite prašinu…
Isus Vas voli!