Ivan Mraović izabran za predsjednika MHDZ-a Gospića

Večeras je u prostorijama Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije održana izborna skupština MHDZ-a Gospić na kojoj je izabrano novo vodstvo mladeži HDZ-a.

Nakon intoniranja državne himne i minute šutnje preminulim članovima HDZ-a, poginulim hrvatskim braniteljima i prvom hrvatskom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu, pristupilo se izboru radnih tijela skupštine.

Nastavak ispod oglasa

Nazočnim članovima mladeži obratio se Ernest Petry, ličko-senjski župan i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije, koji je 1990. bio i jedan od osnivača MHDZ-a.
Petry se u obraćanju zahvalio Mladeži HDZ-a na velikoj i nesebičnoj potpori u svim aktivnostima u koje su bili uključeni.

Novoizabrani predsjednik GO MHDZ-a Gospića je Ivan Mraović.

Za članove gradskog odbora izabrani su Ivan Uzelac, Josip Jelinić, Katarina Došen, Marina Bubaš, Martina Starčević, Josip Mažar, Marija Maras, Tereza Rukavina, Tomislava Crnković i Tomislava Jurišić.

Za članove nadzornog odbora izabrani su Filip Uzelac, Nikolina Uzelac i Petar Butorac.

Skupština je završila u svečanom raspoloženju uz intonaciju himne HDZ-a te primopredajom pečata dosadašnjeg predsjednika MHDZ-a Gospić Tomislava Vrkljana novom predsjedniku Ivanu Mraoviću.

L. O.