Izađite na balkone, pozdravite šampionke-Gospićanke nove-stare prvakinje Hrvatske

2

Košarkašice Gospića su nove-stare prvakinje Hrvatske. Večeras su obranile naslov pobjedivši na Baldekinu košarkašice Šibenika rezultatom 90:75.
Prve dvije četvrtine su bile u zaostatku, Šibenčanke su bolje ušle u utakmicu, ali to nije obeshrabilo naše košarkašice koje su u trećoj četvrtini preokrenule rezultat, te nisu dozvolile iznenađenje.
Tijekom cijele utakmice naše košarkašice su imale bučnu podršu. U Šibenik je došao autobus pun navijača, te velik broj navijača s osobnim automobilima koji su došli uvjereni u pobjedu i naslov najboljih. Kad je sirena označila kraj u dvorani je nastalo opće veselje Gospićanki i navijača. Šibenikom se orila pjesma Ličanki i Ličana.
Portal Lika online čestita košarkašicama i upravi na velikoj pobjedi i naslovu najboljih. Sve su košarkašice zaslužne za ovaj veliki uspjeh, ali treba izdvojiti jednu osobu, kapetanicu Jelenu Ivezić koja je večeras postigla nevjerojatnih 38 koševa.
Svakako treba pohvaliti i navijače koji su tokom cijele sezone bodrili svoje košarkašice najbolje što su znali, te tako pomogli košarkašicama da ove sezone osvoje i Kup i prvenstvo Hrvatske.

T.J.

što su znali, te tako pomogli košarkašicama da ove sezone osvoje i Kup i prvenstvo Hrvatske. T.J.