Izložba „Kontrast“ u Muzeju Like

0

U Muzeju Like u Gospiću u 20.srpnja u 20 sati bit će otvorenje izložbe pod nazivom „Kontrast“ autora Marine Perković, Ivana Tomljenovića i Ante Zorice. Izložba će biti otvorena do 20.kolovoza.

Ante Zorica rođen je 10.ožujka 1988. u Gospiću. Crtanjem se počeo baviti još u najranijem djetinjstvu. Tematika njegovih radova je svijet fantasy art-a. Likove pronalazi u pričama , video igricama i filmovima. Tehnika kojom se najviše služi je obična olovka. Odnedavno se počeo baviti 3D dizajnom.

Marina Perković rođena je 3.listopada 1987.godine u Gospiću. Trenutno se nalazi na studiju slikarstva na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Sudjelovala je na nekoliko skupnih izložbi.

Ivan Tomljenović rođen je 11.svibnja 1987.u Gospiću. Diplomirao je geodeziju i geoinformatiku na Geodetskom fakultetu.Tematika njegovih radova su realni prikazi osjećaja i utisaka. Cilj mu je šokirati jer smatra da se tako najbolje tjera čovjeka na razmišljanje. Izlagao je samostalno, a sudjelovao je i na nekoliko skupnih izložbi.

Dođite i pogledajte!

                                                                                                                      NjaM