Izložba paške ovce i paškog sira

0

Nakon 9 godina održavanja manifestacije Izložba paške ovce i paškog sira koju su osmislili i realizirali Grad Novalja i Hrvatski zavod za poljoprivrednu savjetodavnu službu od ove godine održava se manifestacija po imenu Dani paške ovce i paškog sira. Manifestacija će se održavati u Novalji, Pagu i Kolanu a započinje 01. srpnja  »4. Državnim natjecanjem u striži ovaca« u Kolanu s početkom u 09,00 sati. U sklopu Dana paške ovce i paškog sira u subotu 03. srpnja u 18,00 sati na novaljskoj rivi održati će se jubilarna »10. Izložba paške ovce i paškog sira«.
Organizatori manifestacije su:
Hrvatska poljoprivredna agencija, Hrvatski savez uzgajivača ovaca i koza, Udruga uzgajivača paške ovce Kolan, Udruga uzgajivača paške ovce i proizvođača paškog sira »Zaglava« iz Novalje te Udruga uzgajivača paške ovce »Rogujica« iz Paga.
Pokrovitelji su:
Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH, Zadarska županija, Ličko-senjska županija, Grad Novalja, Općina Kolan, Grad Pag, Turistička zajednica Grada Paga, Turistička zajednica Grada Novalje te Turistička zajednica Ličko-senjske županije.

Kompletan trodnevni program možete vidjeti niže u PDF formatu

PDF file