Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje Lika Quality oznake za proizvode još uvijek traje!

0

Oznakom regionalnog sustava Lika Quality trenutno se označava 39 proizvoda koji se proizvode na području Like i podvelebitskog primorja. Radi se o popularnom ličkom siru škripavcu, uz ostale mliječne proizvode, zatim o različitim vrstama rakija, soku, čaju, medu, mesnim proizvodima, pekmezima, a osim prehrambenih proizvoda tu su i tradicionalni lički suveniri. Uz promociju i oglašavanje, organizira se i zajednička prodaja i nastup na sajmovima svih proizvođača. S razvijenim marketinškim pristupom, brend Lika Quality početak je priče o brendiranju gastro-destinacije. Uz to, oznaka Lika Quality omogućit će značajniju prisutnost proizvoda proizvedenih na lokalnim gospodarstvima u ugostiteljskoj ponudi.

Klaster Lika Destination, u suradnji s LAG-om LIKA, objavio je novi Javni poziv koji je otvoren do 05.03.2018., a nakon provjere svih pristiglih prijava dodjeljivat će se oznaka onim proizvodima koji su zadovoljili uvjete sustava. Naredni korak bit će objava Javnog poziva za ugostitelje kada će se certificirati oni restorani koji u koji u svojoj ponudi budu imali jela napravljena od namirnica s oznakom Lika Quality.

Želite li da se i Vaši proizvodi označavaju markicom Lika Quality? Za dodatne informacije možete se obratiti na lika.destination@gmail.com ili na 053 647 042.

L.O.