Jedni dijelili cvijeće, drugi najavljivali otkaze

0

Kako bi se kandidati još jednom predstavili građanima u središtu Korenice danas su uoči drugog kruga izbora za načelnika Općine Plitvička Jezera organizirani promo-štandovi. Koalicija na čelu s HDZ-om i kandidatom Borisom Luketićem podijelila je pri tom mnoštvo promo-materijala  i sadnica cvijeća. Boris Luketić je odgovarao na pitanja građana, pojašnjavao važnost pojedinih projekata koje njegov tim namjerava realizirati u narednom razdoblju.

S druge strane protukandidat Ante Kovač uglavnom je dijelio obećanja u koja valja ubrojiti i brojne otkaze u Općinskoj upravi, u općinskim poduzećima i  ustanovama koje je već obećao putem društvenih mreža. Pri tome ne treba zanemariti niti njegove ranije prijave policiji u kojima je za kriminal optužio aktualnog načelnika općine. Nakon policijskog krim-istraživanja ispostavilo se kako je sve to šuplja „rekla-kazala“ priča.

Tako je svaki kandidat u Korenici danas dijelio svoje. Ako je suditi po naklonosti i posjeti građana pojedinom štandu očito je kome se više vjeruje.

L.O.