JEDNOGLASNA ODLUKA – Miroslav Petry se može vratiti u HDZ

HDZ zastava
Ilustracija

HDZ ličko-senjske županije na današnjoj je sjednici na prijedlog Darka Milinovića donio jednoglasnu odluku o povratku Miroslava Petrya u stranku.

Kao što smo  već izvjestili Petry je zatražio povratak u HDZ i ŽO HDZ-a je tu temu imao na današnjem sastanku.

Nastavak ispod oglasa

Milinović: Petry zaslužuje našu potporu, dobrodošao natrag u obitelj!!!  

Milinović je Predsjedništvu obrazložio zahtjev te napomenuo da se radi o jednom od utemeljitelja HDZ-a te da je imao veliki doprinos stvaranju Hrvatske države.

-Moramo u intersu jedinstva stranke zatomiti svoje osobne osjećaje i staviti ispred svega interes HDZ-a, a to je da onima koji su se u nekom momentu udaljili od HDZ omogućimo povratak u našu veliku obitelj. Upravo na taj način pokazujemo svoju snagu, poručio je Milinović.

Napomenuo je kako Miroslav Petry nije izbačen iz stranke već je prestao biti član kada se  protivno statutu kandidirao na listi druge stranke. Milinović je pozvao ŽO HDZ-a da podrži takvu odluku.

-Bez obzira što je otišao iz HDZ-a na neki način je bio uvijek korektan i nije blatio stranku koju je stvarao te zaslužuje i vaše i moje povjerenje, kazao je.

Novi ljudi – Eugen Dabo, Marija Draženović

Na današnjoj sjednici su zbog loših rezultata raspušteni odbori HDZ-a u Novalji, Plitvičkim jezerima i Brinju.

Na čelu povjerenstva u Novalji biti će Eugen Dabo, ugledni član HDZ-a, branitelj i vrlo poštovana osoba u Novalji. Dobio je punu podršku ŽO HDZ-a.

Na čelu brinjskog HDZ-a imenovana je Marija Draženović, dugogodišnja članica stranke i mladeži HDZ-a koja usprkos mladosti odaje dojam osobe koja je u stanju vratiti zaljuljani ugled brinjskom HDZ-u .

Novi čelnik plitvičkog HDZ-a nakon dodatnih konzultacija 

Za nekoliko dana nakon dodatnih konzultacija biti će riješeno i pitanje tko će biti na čelu plitvičkog HDZ-a, koji u narednom periodu očekuju novi zamah.

Imenovani povjerenici imaju zadatak da unutar 6 mjeseci organiziraju unutarstranačke izbore. Na ovaj način u mjestima gdje je raspušten, HDZ otvara novu stranicu koja za konačni cilj ima vratiti pobjednički mentalitet.

L.O.