Još jedan atraktivan sadržaj u Senju

0

Na netom održanoj press konferenciji u Šibeniku predstavljen je jedinstveni i po mnogo čemu atraktivni turističko-gastronomsko-sportski projekt „Pink Wing“. Na njegovu predstavljanju sudjelovao je i direktor Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Senja Viktor Samaržija.

Ovaj projekt okuplja 150 VIP automobilskih entuzijasta, a održat će se od 17. do 19. lipnja ove godine. Luksuzni automobili kreću iz Zagreba 17. lipnja ispred HNK-a te preko Senja nastavljaju Jadranskom magistralom sve do Šibenika. Pink Wing je projekt od nacionalnog interesa kojemu je svrha promidžba hrvatskih ljepota, gradova i regija. Projekt spaja kontinentalnu i morsku Hrvatsku, promovira nacionalne parkove i našu nacionalnu gastronomiju. Grad Senj će sudionike ovog spektakla ugostiti dana 17. lipnja 2016. u poslijepodnevnim satima kada će svi automobilski entuzijasti moći uživati u ovome nesvakidašnjem događanju.

Bit će ovo još jedan atraktivni sadržaj koji će biti novi adut uspješno započetog niza turističke ponude i zanimljivih sadržaja Senja, destinacije koja se unatrag desetak godina intenzivno nametnula kao jedna od najatraktivnijih na sjevernom Jadranu, ali i znatno šire.

M. S.