Još jedan poginuli vozač

0

Iako je iza nas blagdan, policija je imala  posla. Tako su službenici PU ličko-senjske izvršili  očevid u Sincu gdje je netko  razdoblju od 4. do 8. listopada  iz nezaključanog ograđenog dvorišnog prostora otuđio razne poljoprivredne alate u vlasništvu 18-godišnjaka iz Gornjih Vrhovina. 

Dogodila se i jedna prometna nesreća je sa smrtno stradalom osobom. Jučer u 20 sati na županijskoj cesti broj 5151 u Novalji 61-godišnjak iz Rijeke, je upravljajući vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, osobnim automobilom riječke registracijske oznake kojem je isteklo važenje prometne dozvole, uslijed neprilagođene brzine kretanja udario u kameni zid u kružnom toku, te je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo. Tri prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Korenice, Senja i Novalje, pri čemu su tri osobe lakše ozlijeđene.

Dečki su se malo mlatili  na području Gospića, a svađali i galamili na području Otočca. Zbog pogrešnog načina manifestacije viška testosterona slijede im kazne.

H.J.