Lažljivi Popović i nova blagdanska laž!

Željko Popović

Dok većina ljudi u ovo vrijeme upućuje blagdanske čestitke s dobrim željama, dotle nas diplomirani lažov s portala „Slobodna laž“ nastavlja zasipati budalaštinama na rubu pameti. Osim što je postao dušebrižnik biskupa mons. mr. Zdenka Križića, stručnjak za laganje, ruganje i vrijeđanje Ž. Popović, od milja zvani i Željo Blokirani zbog stanja njegovog žiro-računa, dobio je informaciju (čitaj: smislio je novu laž) da Županija ovu godinu djelatnicima neće isplatiti božićnicu.
Kako doznaje portal Lika online, a na veliku žalost Želje Blokiranog i njegovih suflera, Županija je svojim djelatnicima isplatila Božićnice i darove za djecu.
Bila je to samo još jedna u nizu blagdanskih budalaština toga čuvenog portala, njegovog blokiranog vlasnika, urednika i jedinog novinara. Dragi Željo Blokirani, kraj je godine pa te ovim putem molimo za informaciju koliko si sudskih tužbi zbog notornih laži izgubio u 2016. i koliko će ih izgubiti u 2017.?!? Želimo ti svako dobro, uz stih pjesme Alke Vuice “laži, laži, laži me, ti to radiš najbolje”.

L.O.

Nastavak ispod oglasa