Još nema naznaka skorog otvaranja T-nesta u Lovincu

0

Unatrag nekoliko godina Lovinac je znatno  povećao broj OPG-a, sve to s naglaskom na najavljenu  ekspanziju turizma. Naselje „T-nest“ Gorana Štroka za elitni turizam jedva da se građevinski pomaklo od jesenas. Na gradilištu nismo zatekli nikoga, osim službe zaštite. Na parkingu ispred uprave gradilišta postavljena su tri ogromna kamena jer ondje nitko ne dolazi već dulje vrijeme. Od najavljenog  jezera sada se nalaze jedino ostaci poveće lokve. Što se tiče građevinskog dijela na bungalovima današnje su scene skoro istovjetne onima što smo ih zatekli jesenas.

Još nedovršeno elitno hotelsko naselje T-nest riječkog poduzetnika Gorana Štroka prostirat će se na više od 14 hektara, a vrijednost projekta je oko 15 milijuna eura. Zbog čega je sve stalo pojasnila nam je u dopisu Nikolina Vicelić, PR-stručnjakinja  poduzetnika Štroka.

Oglas

-U ovom trenutku zbog situacije uvjetovane pandemijom COVID-19 i utjecaja na gospodarstvene tokove,  gradilište budućeg luksuznog resorta T-nest je u mirovanju.  T-Nest resort inovativni je turistički proizvod budućnosti, te se unatoč svim izazovima, radujemo daljnjem nastavku radova i konačnoj realizaciji projekta, koja je neupitna. O svim novim informacijama vezano za ovaj projekt obavijestit ćemo Vas pravovremeno, navela je u dopisu Nikolina Vicelić.

Ostaje pitanje kako kriviti epidemiju koronavirusa za zastoj radova u Lovincu kada smo u dva navrata lani obišli teren, u vrijeme kada se za COVID-19 nije niti čulo! I tada je na terenu bilo svega nekoliko radnika. Tadašnji odgovor bio je vezan uz činjenicu kako je to »green field« investicija, a težište radova bilo je usmjereno na sanaciju jezera i na složenu infrastrukturu budućeg resorta. Prije dvije godine najavljivalo se otvaranje ovoga naselja za rujan ove godine. Kako sada stvari stoje bit će dobro da se to dogodi i u rujnu 2021.

L.O.