Kada sam načiniš propust, „udari“ po domaćinima!

Pomalo je s nevjericom primljena vijest po kojoj je Memorijalni centar „Nikola Tesla“ neorganizirano djelovao u smislu subotnjeg rallya elektro-automobila koji se vozio od Zadra do Zagreba. Voditelj centra Mile Čorak ispričao nam je sasvim drukčije intoniranu priču, nego li su je prenijeli neki nervozni mediji i pojedinci.

Direktor Čorak
Direktor Čorak

-Ovdje se pojavila skupina vozača elektro-automobila govoreći kako voze rally, pri čemu im je naša elektro-punionica važan dio njihova puta. Neki su zahtijevali da se sa našeg parkirališta uklone autobusi i privatna vozila jer smo toga dana bili puni posjetitelja. Budući da nam se nitko nije javio, niti nas obavijestio o tome rallyju, mi smo postupili najbolje što smo mogli: elektro-automobili su napunjeni, vozači su se odmorili, razgledali su Memorijalni centar i sve se dobro završilo. To što nam se od organizatora nitko prije nije javio, niti pismeno, niti usmeno, doista nije naš problem. U konačnici se ipak sve dobro završilo, rekao nam je Mile Čorak.
Vozači elektro-automobila za ove propuste krive organizatora Igora Kolovrata iz Zagreba. Doznajemo kako su neki vozači prigovarali što u Teslinom centru nema restorana. Kada su ih zaposlenici MC-a uputili na obližnje restorane, odustali su. Tamo se plaćaju jelo i pilo, a neki posjetitelji to, čini se, ne vole činiti.

Nastavak ispod oglasa

M. S.