Kako sačuvati ponos i dostojanstvo Hrvatskog naroda?

1

Molitva na usnama i krunica u našim rukama je jedino što nam je preostalo kako bi sačuvali ponos i dostojanstvo Hrvatskog naroda kao i stečena bogatstva tijekom povijesti, od duhovnih do materijalnih, kao i svu ljepotu Lijepe naše. To je naša dužnost i obveza prema sadašnjim i budućim naraštajima u cilju opstanka naroda i države. Hrvati su uvijek bili otvoreni prema svijetu, kao što je i svijet bio otvoren prema nama i bili uvijek u dobrim odnosima sa svim narodima koji su nas poštivali.
Nažalost već odavno je započeo proces diljem svijeta, odvajanja vlasti od svojih naroda, u svrhu podređivanja svojim patološkim i sebičnim ciljevima, drugim riječima vladanje a ne služenje.
Donose odluke kroz tzv. demokraciju protivno nacionalnim interesima svojih naroda. Narodi gube svoja bitna obilježja nametnuta globalizmom čime gube svoj identitet, svoju kulturu, svoje običaje i svoje posebnosti po čemu se i razlikujemo u bogatstvu različitosti.

Hrvatski katolički narod je posebice na udaru tih svjetskih moćnika koji nas žele na perfidan način ugurati u te posve neprirodne integracije. I prav i druga Jugoslavija je kristalan primjer te neprirodnosti, pa su tako i završile. Nažalost podla sprega domaćih i inozemnih moćnika u strukturama vlasti priprema nam novu integraciju sa još gorim sadržajem od bivših Jugoslavija.

Mi vjernici i domoljubi ne smijemo šutjeti već moramo kriknuti do neba i zapaljenom svijećom odagnati tamu koja se nadvila nad nama. Upravo taj način našeg otpora, mirnim i dostojanstvenim putem biti će naš doprinos europskim narodima u svrhu obrane kršćanstva i vlastitog identiteta. Narodi su Božje djelo i nitko ih nema pravo zatirati i tjerati u bespuća bezličnosti.

Želja svih domoljuba jest da se ovi molitveni skupovi prošire diljem Hrvatske u sve gradove, mjesta i sela u cilju očuvanja naše pune suverenosti, krvavo izborene upravo zahvaljujući tzv.EZ koja je mirno pune četiri godine promatrala sva počinjena zvjerstva velikosrpskog agresora na prostoru bivše Jugoslavije.
Neizmjernom hrabrošću, enormnom žrtvom, ljubavlju i znanjem pobijedili smo velikosrpskog agresora a tzv. MZ prisilili na priznanje RH.
Hvala Bogu papa Woytila bio je ključna osoba koja je tome doprinijela i hvala mu od sveg srca. Kardinal Stepinac i kardinal Kuharić bili su našim uzori, a naš prvi predsjednik Franjo Tuđman svojim autoritetom u ključnom trenutku odigrao je izuzetno bitnu ulogu u stvaranju države.

Moliti ćemo za odgovorne u državi i Crkvi da shvate svu pogubnost tih integracija koje su stvorene i koje se stvaraju bez vidno izražene volje i stavova naroda tih integracija.
Samo ta činjenica je dovoljna za uzbunu i osviještenje. Zar kao susjed pored susjeda , narod pored naroda ne možemo živjeti u miru i dobrim odnosima poštujući jedni druge?! Zar to nije posve ljudski i kršćanski i bez nametanja sile manjine nad većinom.

Prvi molitveni skup će se održati 5.studenog ( petak) u 17.30 sati ispred zagrebačke katedrale i trajati će oko pola sata a nakon toga poći ćemo sa zapaljenim svijećama do Kamenitih vrata pokloniti se i zahvaliti Majci Božjoj odvjetnici vjernih Hrvata.

BOG I HRVATI !!!

Posebna napomena: Neka nas loše vrijeme ili kiša ne obeshrabri !!!

Svaka druga opcija pružanja otpora donošenju odluka u ime naroda a bez njegove izražene volje vodi u destrukciju i kaos, a upravo to neki priželjkuju kako bi mogli upotrijebiti represiju protiv vlastitog naroda, što u našoj povijesti nije nepoznato, već upravo suprotno. Ovaj poziv ide na savjest svih građana koji vole i poštuju svoju Domovinu u kojoj žive i rade. Doprinos sudjelovanja u molitvi je tako mali a istovremeno tako velik da može donijeti veliki plod za sadašnje i sve buduće naraštaje. Sjetimo se samo strašnih posljedica kad smo 1918 godine odlutali kao guske u maglu putem Sabora, hrvatskog Sabora, a danas se ponavlja ista slika, žalosno i tragično ako budemo šutjeli.


Inicijatori : Tomislav Stockinger i Josip Kokić